Coördinator beveiliging

Vacature categorie: Objectbeveiliger
Type vacature: Full Time
Vacature locatie: Amsterdam

Wij zijn per direct op zoek naar een gedreven Teamleider beveiliging die ons team in Amsterdam komt versterken met een gezonde dosis gedrevenheid, enthousiasme en verantwoordelijkheid.

Als Teamleider beveiliging ben jij, als leidinggevende, op de werkvloer verantwoordelijk voor de operatie bij onze klant in Amsterdam. Dagelijks houd jij je bezig met het coachen, begeleiden en het aansturen van het team (circa 15 beveiligers), het optimaliseren of implementeren van procedures en geef je advies aan de klant op het gebied van veiligheid. In de operatie is de Teamleider beveiliging het eerste aanspreekpunt voor het team en daarom ben jij een echte “People Manager” die graag tijd besteed aan de ontwikkeling van jouw team. Je hebt de expertise in jou om anderen naar een hoger niveau te brengen. Dit doe jij door het voeren van beoordelingsgesprekken, functioneringsgesprekken, praktijktrainingen en gezamenlijke kennissessies. Tegelijkertijd zorg jij ervoor dat de prestaties van het team de klant altijd tevreden houdt.

Maar wat houdt de klant precies tevreden?

Als Teamleider beveiliging kom jij daar snel achter, omdat jij veel in contact bent met de klant. Samen met de klant bespreek je o.a. de processen en de beveiligingswerkzaamheden volgens de richtlijnen van ISA Security en de wensen van de klant. Ook breng jij, in overleg met de klant, eventueel nieuwe procedures ten uitvoer en communiceer jij dit goed naar het team. Met de klant hou je vervolgens de voortgang, constant in de gaten en maak je, na gezamenlijk overleg, aanpassingen waar het nodig is.

Daarnaast schakel jij als Teamleider beveiliging met verschillende afdelingen binnen ISA Security. Denk daarbij aan de afdeling personeelszaken, in verband met de verzuimgesprekken die jij met jouw teamleden voert, of de afdeling planning waar jij nauw mee samenwerkt. Als er in jouw regio een gat ontstaat qua plannen, kan jij die direct opvullen met vervanging en schroom je er ook niet van om het gat zelf op te vullen.

Jij bent een ware leider die het hardst aan de kar trekt. Jij bent een leider met pit, enthousiasme, integriteit en in staat om op verschillende niveaus te schakelen. Daardoor breng jij werelden bij elkaar. Jij bent dé Teamleider beveiliging, waar ISA Security naar op zoek is!

Jij bent de ideale Team Leider voor ISA Security want:

  • Jij bent in bezit van jouw coördinator 3, beveiligingsdiploma of bent bereid deze te halen;
  • Jij hebt minimaal drie jaar werkervaring als beveiliger en ervaring als leidinggevende in een soortgelijke rol is een pré;
  • Jij hebt MBO/HBO werk- en denkniveau en een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Jij bent in bezit van je rijbewijs B;
  • Jij woont binnen een straal van 40 km, van Amsterdam vandaan;

· Jij hebt heeft een sociaal karakter, echt mensenhart en bent zeer flexibel;

· Jij ben een echte doener met pit, zonder 9 tot 5 mentaliteit.

Wat wij bieden:

· Salaris op basis van schaal 4 of 5 (schaal afhankelijk van diploma en periodiek afhankelijk van ervaring);

· Een fulltime dienstverband voor gegarandeerd 144uur per maand;

· Reiskosten vergoeding;

· Een teamleiderstoeslag;

· Werkmobiel of telefoonvergoeding;

Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat jij, je blijft ontwikkelen en daarom bieden wij ook:

· Serieuze doorgroeikansen en een duidelijk carrière perspectief;

· ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden.

Wil jij aan de slag als objectbeveiliger in Utrecht, en ons komen versterken op één van onze locaties? Solliciteer dan via de solliciteer-knop of stuur jouw CV & motivatie naar werving(at)isasecurity.nl. Wij nemen binnen één werkdag contact met jou op!

Reageer op deze functie

Toegestane typen: : .pdf, .doc, .docx